Preporuke

Advokatska kancelarija GORAN Ž. AŠANIN & PARTNERI sarađuje sa prevodilačkim preduzećem Lexica punih 17 godina. Svaki prevod je brzo i izuzetno kvalitetno urađen, bez obzira koji od svetskih jezika da je bio u pitanju. Najiskrenija preporuka.

Advokatska kancelarija

GORAN Ž. AŠANIN & PARTNERI

Zadivljena sam efikasnošću i ljubaznošću zaposlenih u ovom preduzeću. Kvalitet prevoda je odličan, naročito imajući u vidu cene. Od srca preporučujem svima ove divne ljude!

Ljiljana Jovanović

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

Sa Vama čovek nikada nema nedoumicu. Svaka čast na profesionalizmu!

Forum Ziviler Friedensdienst e. V.

Devetu godinu zaredom Centroproizvod a.d. sarađuje sa prevodilačkom agencijom Lexica i jako smo zadovoljni dosadašnjom poslovnom saradnjom. Pre svega ističemo širok spektar jezika za koje Lexica pruža svoje usluge, prevodi su uvek tačni, uredni i stižu na vreme. Sve u svemu ukupan utisak je jako pozitivan.

Centroproizvod a.d.

Prevodilačka agencija Lexica je ozbiljan poslovni partner. U dosadašnjem radu našeg preduzeća konstantno sarađujemo sa agencijom Lexica i veoma smo zadovoljni njihovim radom.Brzi su, efikasni i profesionalni u svakom pogledu. Najiskrenija preporuka za sve sadašnje i buduće klijente.

CREDITEXPRESS

Simultani prevodioci iz agencije Lexica, odlično odradili posao za vreme poslovnih sastanaka, tokom FEST-a 06. Odličan prevod, brzina, snalažljivost! I ove godine nastavljamo saradnju.

Anđelija Andrić

Beogradski međunardoni filmski festival FEST

Prvi kontakt sa timom iz Lexice bio je pre par godina. Još tada smo uvideli njihovu ljubaznost, profesionalizam, prevođenje u najkraćem mogućem roku, izuzetnu preciznost u prevodu. Uz njihovu pomoć smo, i u prethodnoj firmi, i u ovoj, učestvovali na mnogim tenderima, radili prevode završnih računa za naše matične kompanije u inostranstvu, prevodili sva zvanična dokumenta. Saradnja sa timom ljudi iz Lexice traje i danas. Zaista smo im zahvalni jer se mnogo puta desilo da, zbog prevoda, ostaju i prekovremeno da rade, a takođe i preko vikenda. Kažu da tim koji dobija ne treba menjati, tako da ostajemo njihovi klijenti sve dok oni budu postojali, a to je, nadamo se, još mnogo, mnogo godina!

Gruppo Zilio SpA

Tokom osmogodišnje saradnje sa našom kancelarijom, prevodilačka kuća Lexica je iskazala maksimalni nivo profesionalnosti, odgovornosti, operativnosti i efikasnosti u radu. Bez obzira na obim, težinu posla i kratke rokove, prevodi su odrađeni kvalitetno i na vreme.

Advokatsko ortačko društvo "Dražić, Beatović & Stojić"

Simultani prevodioci za francuski jezik bili su izvrsni. Zahtevan rad, osetljiva tema, sve pohvale.

Office of the UN Resident Coordinator in Serbia / OHCHR

Počev od 2005. godine, svi prevodi koje je prevodilačka agencija Lexica radila za Hypo-Alpe-Adria banku su bili profesionalno i dobro urađeni, i stizali su na vreme. Agencija ima veliki broj prevodilaca i sudskih tumača različitih profila, tako da su prevodi iz različitih oblasti podjednako dobri.

Hypo Alpe-Adria-Banka a.d. Beograd

Već na početku saradnje jasno mi je da imam posla sa prevodilačkom agencijom, čiji su zaposleni krajnje predusetljivi, od reči, stručni, tako da je i po ovim prvim utiscima, verujem, Lexica firma za preporuku. Dosadašnji kvalitet prevoda je bio na zavidnom nivou. Sigurna sam da ćemo nastaviti ovakvu saradnju, a na obostrano zadovoljstvo.

BASF Srbija d.o.o.

Punih deset godina sarađujemo sa agencijom Lexica i prezadovoljni smo što smo imali sreće da ih pronađemo. Odlični prevodi, efikasnost i profesionalnost su kvaliteti koji karakterišu ovu agenciju. Jako je važno da znate da sarađujete sa timom koji je pozdan i odgovoran. Mnogo uspeha u daljem radu!

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “Dr Colić”

Četrnaest godina sarađujemo sa agencijom Lexica i imamo samo reči hvale. Bilo da se radi o prevodima sa engleskog ili nemačkog jezika, kvalitet je uvek na odličnom nivou. Prevodi su uvek gotovi na vreme, čak i pored kratkih rokova.

Drager Tehnika d.o.o.

Sa prevodilačkom agencijom "Lexica" sarađujem od samog osnivanja. "Ono što je dobro ne treba menjati", pa u skladu sa tim sve pohvale idu na njihov profesionalizam.Istakla bih jos jednu (u poslovnom svetu retku) osobinu a to je strpljenje. Veliko HVALA za sve one prevode koji su urađeni za juče 🙂

"Ecoteq" d.o.o. Beograd

Sa "Lexicom" sarađujem nekoliko godina u pogledu prevodilačkih usluga i mislim da će jedna rečenica biti dovoljna – pravi profesionalci u svom poslu! Više puta sam bila u situaciji da imam “kratak” rok za određeni posao, a "Lexica" je bila ta na koju sam mogla da računam. Kvalitet usluge je odličan a članovi tima izuzetno ljubazni.

Avokatska kancelarija Steljić

Kao tim ste vrlo profesionalni, ekspeditivni i ljubazni. Kad god smo sarađivali bilo je na naše, a nadam se i vaše zadovoljstvo 🙂 Veliki pozdrav timu Lexice!

Eiberman Investments Limited

Veliko HVALA na izuzetnoj uslužnosti i profesionalnosti. Zadovoljstvo je sarađivati sa vama!

BSC Software d.o.o.